Q65 --- Revolution

€ 7,50
Inclusief belasting


Decca 1966,

lp heeft vele krasjes,

Prima af te spelen, maar heeft wat bij-geluidjes,

Naam op hoes geschreven


A1 The Life I Live 3:20
A2 I Got Nightmares 2:28
A3 Just Who's In Sight 3:08
A4 Mr. Pitiful 2:19
A5 I'm A Man 4:36
A6 Middle-Age Talk 2:28
A7 Summer Thoughts In A Field Of Weed 2:24
A8 Down At The Bottom 2:21
B1 Get Out Of My Life, Woman 2:26
B2 Spoonful 3:28
B3 Sour Wine 2:55
B4 Bring It On Home 13:45
1 Item

Related products

(16 other products in the same category)