• Nieuw

Ekseption --- Dance Macabre

€ 6,75
Inclusief belasting


Ariola 1981


Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Verkocht!! Click op: "Houd mij op de hoogte" voor Notificatie

A1 The Fifth Symphony (First Part From The 5th Symphony Of Beethoven) 3:02
A2 Italian Concerto (First Part From The Italian Concert Of J.S. Bach) 2:50
A3 Air (For G-string) 4:07
A4 Rhapsody In Blue 4:06
A5 Peace Planet (Badinerie From Suite For Orchestra No.2 In B-minor BWV 1067) 3:26
A6 Sabre Dance 4:06
B1 Concerto (First Piano Concert Of Tchaikovski In B-flat Minor Opus 23) 4:06
B2 Dance De Feu (Danse Rituelle Du Feu Pour Chasser Les Mauvais Esprits) 2:46
B3 Adagio 3:40
B4 Dance Macabre (Opus 40) 2:20
B5 Haydn (Trumpet Concert In B-flat) 2:51
B6 Conchorus 4:45

Related products

(16 other products in the same category)